Τo Call of Duty: Modern Warfare το έχουμε λατρέψει και το Warzone κατάφερε να πάει το παιχνίδι και πάλι στην κορυφή με βάση τα νέα Uk Charts τα οποία δείχνουν πως ο τίτλος είναι και πάλι πρώτος σε πωλήσει αλλά και σε ψηφιακές πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η καραντίνα φυσικά παίζει άκρως σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό καθώς πάρα πολύ κόσμος εκεί έξω και ειδικά oi gamers έχουν μια ασχολία παραπάνω.

Το Call of Duty: Warzone αποτελεί το Battle Royale mode gγια το παιχνίδι και βρίσκεται εντελώς δωρεάν αυτή τη στιγμή σε όλες τις πλατφόρμες. Αν και για να το κατεβάσετε αν δεν έχετε γρήγορη ταχύτητα internet τότε θα παιδευτείτε λιγάκι καθώς τα 120GB σίγουρα αργούν να κατέβουν και μάλιστα πολύ. Πέρα από αυτά το Warzone είναι ένα εξαιρετικό Battle Royale και ίσως το καλύτερο στο είδος του.

Στην δεύτερη θέση έχουμε το FIFA 20 και στην συνέχεια το Animal Crossing: New Horizons. Το DOOM Enternal δυστυχώς δεν κατάφερε να πάει πιο ψηλά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση. Εσείς παίζετε Warzone; Ποιες είναι οι εντυπώσεις από αυτό;