Το Call of Duty: Black Ops 4 έβγαλε 500 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο launch - VideoGamer.gr
Το Call of Duty: Black Ops 4 έβγαλε 500 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο launch
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Call of Duty: Black Ops 4 έβγαλε 500 εκατομμύρια δολάρια στο τριήμερο launch

Ο όμιλος Activision αποκάλυψε ότι το Call of Duty: Black Ops 4 και το Season Pass του παρήγαγαν 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο, μετά την κυκλοφορία του την περασμένη Παρασκευή.

Για να το καταλάβουμε με χειροπιαστά παραδείγματα, αυτό είναι κάτι περισσότερο από το Far Cry 5, το οποίο κέρδισε $ 310 κατά την πρώτη εβδομάδα πώλησής του, και περισσότερο από το Marvel’s Avengers: Infinity War, το οποίο κέρδισε $ 258,2 στο ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου.

Δεν είναι μόνο αυτά. Η Activision επιβεβαίωσε ότι κατά την ίδια τριήμερη περίοδο, το Black Ops 4 έθεσε ένα νέο ρεκόρ franchise για τους περισσότερους συνδυασμούς παικτών, τις μέσες ώρες ανά παίκτη και τον συνολικό αριθμό ωρών που παίζουν για τις τρέχουσες πλατφόρμες.

Επιπλέον, για το συνδυασμένο αριθμός παικτών σε όλο το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο και για τους τρεις τρόπους παιχνιδιού – Blackout, multiplayer και Zombies – δεν ξεπέρασε μόνο το Call of Duty: World War II, αλλά και τα Call of Duty: Black Ops 3 single player, multiplayer , και Zombies κατά την ίδια χρονική περίοδο.

Το Call of Duty: Το Black Ops 4 κυκλοφόρησε στα PlayStation 4, PC και Xbox One στις 12 Οκτωβρίου.

Η Activision ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το Black Ops 4 κατέγραψε τις καλύτερες πωλήσεις για το digital day one της σειράς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ