Το Beyond: Two Souls κυκλοφορεί στο PS4 την επόμενη εβδομάδα, με το Heavy Rain να έρχεται το Μάρτιο του 2016 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Beyond: Two Souls κυκλοφορεί στο PS4 την επόμενη εβδομάδα, με το Heavy Rain να έρχεται το Μάρτιο του 2016

Μια ανανεωμένη έκδοση του Beyond: Two Souls, θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 26 Νοεμβρίου για το PS4, σύμφωνα με πληροφορίες της Sony.

Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο αρχικά μόνο ψηφιακά και θα ακολουθήσει αργότερα μια κουτάτη συλλογή, όπου θα περιέχει και μια remaster έκδοση του Heavy Rain, με κυκλοφορία στις 4 Μαρτίου 2016.

Beyond-Two-Souls[1]

Για όσους αγοράσουν το remaster του Beyond: Two Souls, μπορούν να περιμένουν μια αναβαθμισμένη σε γραφικά και φωτισμό έκδοση στα 29,99€, με χρήση του Dualshock 4 Speaker για μια πιο διαδραστική και αληθινή εμπειρία.

Πιο αναλυτικά τα νέα στοιχεία θα είναι:

  • Αναβαθμισμένα 1080p γραφικά συμπεριλαμβανομένων των motion blur,bloom και depth of field εφέ, ακόμη και βελτιωμένο φωτισμό και σκιές. Το παιχνίδι κάνει ακόμη χρήση του Dualshock 4 ηχείου για να βελτιώσουμε την διαδραστική εμπειρία του τίτλου
  • Οι αποφάσεις τονίζονται στο τέλος κάθε σκηνής και συγκρίνονται με αυτές των άλλων παιχτών
  • Μόλις ολοκληρώσετε το Beyond: Two Souls, θα είναι δυνατόν να ξαναπαίξετε τον τίλο με χρονολογική σειρά – ενα περιζήτητο χαρακτηριστικό από τους παίχτες στην έκδοση του PS3!
  • Αυξημένη δυσκολία σε μερικές σκηνές μάχης, συνδυασμένες με τον αναβαθμισμένο χειρισμό του τίτλου
  • Περιλαμβάνει το “Enhanced Experiments” DLC στο βασικό παιχνίδι

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ