Το Asterix & Obelix XXL 3 έρχεται το 2019! - VideoGamer.gr
Το Asterix & Obelix XXL 3 έρχεται το 2019!
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Asterix & Obelix XXL 3 έρχεται το 2019!

Οι γαλάτες φίλοι Asterix & Obelix επιστρέφουν για έναν τρίτο γύρο ρωμαϊκών εκγύμνασεων, με το Asterix & Obelix XXL 3 να ετοιμάζεται για το τέλος του 2019.

Το παιχνίδι θα περιέχει μια πρωτότυπη ιστορία που παραμένει αληθινή στα κόμικς της δυάδας και θα σας επιτρέψει να διαλέξετε ανάμεσα σε Asterix ή Obelix σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια που είναι playable σόλο ή με κάποιον φίλο.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, η Anuman Interactive επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει και το Asterix & Obelix XXL 2 για τα PlayStation 4, PC, Switch και Xbox One τον Νοέμβριο. Με την αρχική κυκλοφορία στο PlayStation 2, το remaster θα είναι διαθέσιμο σε δύο γεύσεις: Limited Edition και Collector’s Edition, οι οποίες προσθέτουν ένα σωρό φυσικά extras.

«Είναι μεγάλη τιμή να βάλουμε την σειρά Asterix και Obelix XXL πίσω στην κεντρική σκηνή! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους παίκτες ένα νέο παιχνίδι σε αυτό το franchise μεταξύ γενεών », σχολίασε ο Elliot Grassinao, αντιπρόεδρος της Microids.

Το Asterix & Obelix XXL 2 remastered θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, μάλλον επειδή μου άρεσαν πολύ τα κινούμενα σχέδια ως παιδί.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ