Το άκρως εντυπωσιακό trailer για το Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ - VideoGamer.gr
call of duty black ops cold war call of duty black ops col 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Το άκρως εντυπωσιακό trailer για το Call of Duty: Black Ops Cold War είναι εδώ

Όπως η Activision μας είχε υποσχεθεί το Reveal trailer για το νέο Call of Duty: Black Ops Cold War έτσι και έγινε λοιπόν με την εταιρεία να αποκαλύπτει τον νέο της τίτλος μέσα από ένα νέο εντυπωσιακό και γεμάτο δράση trailer. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Treyarch σε συνεργασία με τη Raven και ουσιαστικά αποτελεί sequel του Black Ops και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε με ανυπομονησία

Η ιστορία μας έχει να κάνει όπως ακριβώς λέει και ο τίτλος με τον Ψυχρό Πόλεμο με τα γεγονότα να λαμβάνουν χώρα το 1980. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με αληθινά γεγονότα και πράγματα που έμειναν στην ιστορία. Λέγεται μάλιστα πως θα βιώσουμε από Βιετνάμ, Σοβιετική Ένωση, Ανατολικό Βερολίνο και όχι μόνο. Βλέπουμε μάλιστα και γνώριμες φάτσες όπως αυτή του Frank Woods, Alex Mason και Hudson. Όσον αφορά το Multiplayer θα το δούμε έπειτα αλλά λέγεται πως θα έρθει με νέα mode και μάλιστα άκρως καλοσχεδιασμένα. Τα Zombie δεν πρόκειται να λείπουν όμως η αποκάλυψη τους θα πάρει λίγο παραπάνω όπως και το multiplayer.

Κάτι άκρως ευχάριστο είναι πως ο τίτλος θα προσφέρει cross-progression και cross-play οπότε για όποιον πάει στην επόμενη γενιά θα περάσουν όλα εκεί. Το εν λόγω Mode θα ενσωματωθεί με ένα τρόπο με το Call of Duty: Black Ops Cold War και θα έχει διάφορα event που θα μάθουμε στην πορεία.

O τίτλος έρχεται στις 13 Νοεμβρίου και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το Reveal του τίτλου. Τώρα μένει να δουμε το Reveal του Multiplayer όπου αναμένεται να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ