To Sniper: Ghost Warrior 3 θα καθυστερήσει μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, 2017 σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της CI Games. Φαίνεται πως ο λόγος που θα καθυστερήσει το παιχνίδι είναι για να μπορέσει η εταιρία ανάπτυξης να το κάνει “μοναδικό”.
“Λίγο πριν την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ανακαλύψαμε πως χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη δουλειά για να εξασφαλίσουμε πως το Sniper: Ghost Warrior 3 θα είναι μια μοναδική εμπειρία.” Αναφέρει ο CEO της CI Games, Marek Tymiński. “Είμαστε ευχαριστημένοι και ευχαριστούμε για την υπομονή όσων περιμένουν. Μερικοί μήνες έμειναν ακόμα, και το παιχνίδι αξίζει την αναμονή.”
Το Sniper: Ghost Warrior 3 είναι το πρώτο ‘Open-World‘ παιχνίδι της σειράς, σύμφωνα με την παρουσίαση του παιχνιδιού στην περσινή E3. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το Playstation 4, το Xbox One και το PC.