Σύμφωνα με φήμες το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 - VideoGamer.gr
image 1
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Σύμφωνα με φήμες το Watch Dogs 2 θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016

Σύμφωνα με το Kotaku το Watch Dogs 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016. Θα διαδραματίζεται στο San Francisco και θα αντικαταστήσει το Assassin’s Creed μιας και δεν θα κυκλοφορήσει κανένα παιχνίδι από αυτήν την σειρά φέτος.

Ωστόσο η συνέχεια του Watch Dogs δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα. Πριν 18 μήνες ο CEO της Ubisoft, Yves Guillemot ανέφερε πως δεν γνώριζε αν ο Aiden Pearce θα επέστρεφε ποτέ για κάποιο sequel. Τον προηγούμενο Ιανουάριο ο creative director του Watch Dogs, Jonathan Morin ανέφερε πως το studio ανάπτυξης του τίτλου, πρόκειται να πάρει κάποια ρίσκα και θα βελτιώσει αρκετά πράγματα, ώστε το sequel του παιχνιδιού να γίνει πιο ελκυστικό προς τους fans.

watch_dogs_ss5_99858

Τον Δεκέμβριο του 2013, ο Julien Risse που εργάζεται στο στούντιο της Ubisoft στο Παρίσι, ανέβασε μια μικρή λίστα στο Linkedin προφίλ του, όπου αναφέρει το Watch Dogs μαζί με το Bad Blood DLC καθώς επίσης και το Watch Dogs 2. Η αναφορά αυτή έχει πλέον αφαιρεθεί από το προφίλ του Julien Risse.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα επίσημο παρά μόνο φήμες. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει μια κενή θέση μέσα στο 2016 για κάποιον μεγάλο τίτλο από την Ubisoft, μιας και δεν θα δούμε κάποιο νέο Assassin’s Creed. Που σημαίνει πως κάποιο sequel του Watch Dogs είναι πιθανό να ανακοινωθεί σύντομα.

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Watch Dogs 2

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/11/16