Θεματικό nightclub update έρχεται στο GTA Online - VideoGamer.gr
GTA Online Import Export
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Θεματικό nightclub update έρχεται στο GTA Online

Παρά την επικείμενη κυκλοφορία του Red Dead Redemption 2 στον ορίζοντα, η Rockstar εξακολουθεί να αντλεί ενημερώσεις για το Grand Theft Auto Online, με το τελευταίο να αποκαλύπτεται ότι επικεντρώνεται σε νυχτερινά κέντρα.

Μέσω της ανακοίνωσης στο Rockstar Newswire, η ενημέρωση του Ιουλίου θα φέρει την προσθήκη νυχτερινών κέντρων για την αγορά στο Los Santos, όπου θα μπορείτε να “διαχειρίζεστε την επιχείρηση νυχτερινών κέντρων από την οργάνωση, το σχεδιασμό, το προσωπικό και την προώθηση- όσο πιο γρήγορα είσαι ασφαλής τόσο πιο γρήγορα θα γεμίσει το θησαυροφυλάκιό σου. ”

Εκτός από αυτήν την στρατηγική προσθήκη παιχνιδιού, νέα μουσική θα προστεθεί στο παιχνίδι μέσω αυτών των συλλόγων από τους πραγματικούς καλλιτέχνες Solomun, Tale Of Us, Dixon και The Black Madonna. Εδώ είναι ένα τρέιλερ:

Για να γιορτάσει την ενημέρωση, οποιοσδήποτε συνδεθεί στο Grand Theft Auto Online μεταξύ της 3ης Ιουλίου και της 9ης Ιουλίου θα λάβει 300.000 δολάρια σε μετρητά GTA Online και ένα αποκλειστικό πορτοφόλι Wireframe Bodysuit και θα προστεθεί στον κατάλογο φιλοξενούμενων, ο οποίος θα τους παραχωρήσει περισσότερες ανταμοιβές αν συνεχίσουν να συνδέονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα μέχρι τον Ιούλιο με μετρητά επιδομάτων, αποκλειστικές στολές, nightclub t-shirts και πολλά άλλα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά στην ιστοσελίδα της Rockstar.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ