The Medium trailer - Εφιαλτική δυαδικότητα - VideoGamer.gr
the medium 5 1
· Γράφει ο Φάνης Καραμήτσος

The Medium trailer – Εφιαλτική δυαδικότητα

To The Medium θα είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι τρόμου που αναπτύσσετε από την Blooper Team. To studio έχει εξαιρετικά παιχνίδια στο βιογραφικό της όπως το Layers of Fear, το Observer αλλά και το Blair Witch.

Ο κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού θα είναι η Marianne μια κοπέλα που έχει την ικανότητα να εισέρχεται στον κόσμο των πνευμάτων. Η Marianne βλέπει συνεχώς οράματα που αφορά μια δολοφονία ενός μικρού παιδιού. Εμείς αναλαμβάνουμε να ταξιδέψουμε σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο ώστε να βρούμε την φρικιαστική αλήθεια.

Οι δημιουργοί έδωσαν μεγάλη έμφαση στην μουσική του παιχνιδιού. Καθώς ο χαρακτήρας μας θα κινείτε ανάμεσα σε δύο κόσμους οι μουσική θα αλλάζει ανάλογα το που βρισκόμαστε. Ο συνθέτης της Blooper, Arkadiuz Reikowski θα συνεργαστεί με τον Akira Yamaoka που έφτιαξε πολλά soundtracks από την θρυλική σειρά Silent Hill. Αυτό προφανώς  συμβολίζει την δυαδικότητα του όλου θέματος.  Δείτε το εφιαλτικό trailer που σας παραθέτουμε παρακάτω και το video με τον παραγωγό του παιχνιδιού για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA