Θα αργήσουμε να δούμε Rocket League 2 - VideoGamer.gr
Θα αργήσουμε να δούμε Rocket League 2
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Θα αργήσουμε να δούμε Rocket League 2

Το Rocket League παραμένει ένας εξαιρετικά δημοφιλής multiplayer τίτλος ακόμη και τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αλλά μην περιμένετε από την Psyonix να μας δώσει συνέχεια οποτεδήποτε σύντομα.

Μιλώντας με το GameSpot, ο σκηνοθέτης του Rocket League Scott Rudi, αποκάλυψε ότι το στούντιο ενδιαφέρεται περισσότερο για τη συνέχιση της υποστήριξης της πρώτης έκδοσης παρά για την εκκίνηση μιας συνέχειας.

Στην πραγματικότητα, ο Rudi είπε ότι «δεν ξέρει» τι θα έκανε με ένα μελλοντικό Rocket League 2 και θα προτιμούσε να συνεχίσει το μοντέλο παιχνιδιών ως υπηρεσία – με το οποίο έχει δει μεγάλη επιτυχία στο Rocket League.

«Αυτό είναι προτιμότερο να κάνουμε. παιχνίδια-ως-υπηρεσία “, αποκάλυψε. «Το πιο πολύτιμο πράγμα στο παιχνίδι μας είναι οι οπαδοί μας. Πολλά από τα πράγματα που κάνουμε εστιάζονται στο να τους κρατήσουμε κοντά μας. Κρατώντας τους το ενδιαφέρον για το παιχνίδι μας. Θέλουμε να προσφέρουμε μια πραγματικά καλή εμπειρία [για τους παίκτες] να διασκεδάζουν με τα επόμενα χρόνια.”

To Rocket League ξεκίνησε σε PlayStation 4 και PC τον Ιούλιο του 2015 και αργότερα έκανε το άλμα σε Xbox One και Nintendo Switch το 2016 και το 2017, αντίστοιχα. Το παιχνίδι είναι ένας από τους κύριους πρωταθλητές του cross-platform παιχνιδιού, αν και η Sony δεν παίζει μπάλα σε αυτό το γήπεδο.

Σκεφτήκαμε ότι το Rocket League ήταν πολύ αξιοπρεπές όταν βγήκε, παρόλο που πλέον υπάρχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο από τότε.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rocket League

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/07/2015