Τέλος στο ατελείωτο loading του Gta V - VideoGamer.gr
gta v 1600x900 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Τέλος στο ατελείωτο loading του Gta V

Το Grand Theft Auto V είναι ένας τίτλος όπου έχει καταντήσει να βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι. Είτε επειδή έχει αγοράσει εδώ και πολλά χρόνια είτε επειδή το έχει δώσει η Epic Games δωρεάν μέσω του Epic Store είτε γενικά ο κόσμος έχει κόλλημα να παίρνει το παιχνίδι ξανά και ξανά σε κάθε του επανακυκλοφορία.

Πραγματικά νιώθω περίεργα να σας μιλάω για το Grand Theft Auto V ακόμη και ας έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του. Ο τίτλος φυσικά όπως ήδη μπορεί να γνωρίζεται θα κυκλοφορήσει στο PS5 και Xbox Series X ακόμη καλύτερος και ολοκληρωμένος με τα loading screens να έχουν μειωθεί κατά πολύ και αυτό είναι μια πραγματική αναβάθμιση όπως θα μπορούσε να πεις κανείς καθώς όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο ο τίτλος φορτώνει πολύ πιο γρήγορα πλέον.

Xbox Series X Loading Up GTA 5! Just WOWWWW from XboxSeriesX

‘Ολο αυτό χάρης στον SSD των καινούργιων κονσολών αλλά και από την CPU καθώς πλέον έχουμε μια τελείως διαφορετική λειτουργία και πλέον το hardware στις κονσόλες έχει βοηθήσει σε εξαιρετικό βαθμό τα βαριά παιχνίδια όπως αυτό. Το βίντεο που είδατε είναι από το Xbox Series X όμως μπορούμε να περιμένουμε αντίστοιχα αποτελέσματα και από το PS5.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ