Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το Rise of the Tomb Raider - VideoGamer.gr
ROTTR GC4 final
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς για το Rise of the Tomb Raider

Η ώρα έφτασε για το τρίτο και τελευταίο επεισόδιο του Woman vs. Wild, της σειράς βίντεο για το Rise of the Tomb Raider. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο επεισόδιο με τίτλο Harsh Environments και το δεύτερο με τίτλο Guerilla Combat, η προσοχή τώρα εστιάζεται στο τρίτο επεισόδιο με τίτλο Deadly Tombs.

Η όλη φιλοσοφία του παιχνιδιού – όπως μαρτυρά και ο τίτλος άλλωστε – έχει να κάνει με τους τάφους και την διαδικασία που απαιτείται για την είσοδο σε αυτούς. Στο νέο αυτό βίντεο λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να δούμε την προσέγγιση του επερχόμενου Rise of the Tomb Raider στο θέμα. Νέες δυνατότητες μετάφρασης αρχαίων μυστικών, πολύπλοκοι γρίφοι και νέες ικανότητες είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται.

Οι παίκτες λοιπόν βλέπουμε ότι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αρκετούς ενδιαφέροντες και περίπλοκους τάφους. Στην προσπάθεια τους θα χρειαστεί να λύσουν διάφορους γρίφους όπως επίσης και να μείνουν σε επαγρύπνηση καθώς το περιβάλλον μόνο φιλικό δεν θα είναι.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό που παρουσιάζεται είναι η δυνατότητα αποκωδικοποίησης και μετάφρασης αρχαίων μυστικών τα οποία θα δίνουν στους παίκτες σημαντικά στοιχεία.

Τέλος, θα υπάρχουν και προαιρετικές αποστολές σε τάφους, οι οποίοι θα είναι πιο δύσκολοι αλλά με σημαντικές ανταμοιβές καθώς θα ξεκλειδώνουν τα λεγόμενα ancient abilities, τα οποία θα φανούν χρήσιμα και κατά τη διάρκεια της κύριας ιστορίας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Rise of the Tomb Raider

Για: PC, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

13/11/2015