Η Enarxis Dynamic Media Ltd. θα διανέμει τους τίτλους της Techland, της βραβευμένης Πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης και έκδοσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Με βάση την συμφωνία που επιτεύχθηκε, η Enarxisθα αναλάβει την διανομή των παιχνιδιών της Techland στην Ελλάδα. Ο πρώτος τίτλος που υπάγεται σε αυτήν την συμφωνία είναι το Torment: Tides of Numenera, η κυκλοφορία του οποίου θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Το Torment: Tides ofthe Numenera είναι ο πνευματικός διάδοχος του Planescape: Torment, ενός RPGπου στη συνείδηση των θιασωτών του είδους είναι το καλύτερο δείγμα του είδους αυτού στην ιστορία του gamingστους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο νέος τίτλος της Techland κατάφερε να χρηματοδοτηθεί με το ποσό-ρεκόρ των 4 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω της υπηρεσίας Kickstarter και στα χέρια της inXileκαι του θρυλικού Brian Fargo αναμένεται να διαπρέψει στην αγορά την επόμενη χρονιά.

techland

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι που συμπεριλαμβάνουμε την Techland στις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε επίσημα στην Ελλάδα,” δήλωσε ο Νίκος Γεωργακόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Enarxis. “Η ιστορία της Techlandείναι γνωστή μέσα από τις εμπορικές επιτυχίες της, με τίτλους όπως το Call of Juarez, το Dying Light, το Dead Island και, βέβαια, το Torment: Tides of Numenera την επόμενη χρονιά. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία.”