Τα Zombie επιστρέφουν στο Resident Evil 8; - VideoGamer.gr
resident evil 8 next gen rumor
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Τα Zombie επιστρέφουν στο Resident Evil 8;

Το Resident Evil 8 σίγουρα αποτελεί ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε να ανακοινωθούν με ανυπομονησία καθώς η Capcom ακόμη κρατά τα χαρτιά της κλειστά. Πρόσφατα λοιπόν πήραμε μια νέα πληροφορία στη δημοσιότητα η οποία λέει πως το επερχόμενο παιχνίδι θα αργήσει πολύ να κυκλοφορήσει και πάμε για μέσα με τέλη 2021. Σύμφωνα με την φήμη αυτή που μπορείτε να δείτε μέσα από εδώ, το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή την ανάπτυξη του πριν από περίπου 8 μήνες καθώς το παλιό ”σχέδιο” που είχε γίνει για το Resident Evil 8 δεν ήταν αρκετά καλό για τους Producers.

Μέσα από μερικές νέες διαρροές όμως ίσως έχουμε μερικές νέες πληροφορίες για το παιχνίδι και αυτές είναι πολύ ευχάριστες. Αρχικά ο Ethan που γνωρίσαμε στο Resident Evil 7 θα επιστρέψει και εδώ και θα αποτελέσει πιθανότατα πάλι πρωταγωνιστής στο παιχνίδι. Zombie, λυκάνθρωποι και άλλα τέρατα θα είναι στο παιχνίδι ενώ η μεγάλη είδηση είναι ότι εάν πνεύμα επίσης θα υπάρχει στο παιχνίδι σε μορφή τύπου Silent Hill. O Chris Redfield θα επιστρέψει και εδώ θα μάθουμε ακόμη περισσότερα σχετικά με τη σχέση που έχει ο ίδιος με την Blue Umbrella.

Τέλος λέγεται πως το παιχνίδι θα ξεκινάει μέσα από ένα χωρίο στο δάσος και θα έχει τοποθεσίες σε κάστρα και όχι μόνο. Αυτό θυμίζει λες και ειναι βγαλμένο από ένα Resident Evil 4. Φυσικά αυτά μπορείτε να τα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016