Τα μελλοντικά Assassin's Creed θα εκτυλίσσονται σε πολλαπλές χρονικές περιόδους - VideoGamer.gr
Τα μελλοντικά Assassin's Creed θα εκτυλίσσονται σε πολλαπλές χρονικές περιόδους
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Τα μελλοντικά Assassin’s Creed θα εκτυλίσσονται σε πολλαπλές χρονικές περιόδους

Η Ubisoft αποκάλυψε ότι η νέα τεχνολογία, θα μπορούσε να επιτρέψει σε μελλοντικά Assassin’s Creed παιχνίδια να τεθούν σε πολλαπλές ιστορικές περιόδους.

Ενώ το Assassin’s Creed συνέχισε να εξελίσσεται σε αυτήν την γενιά των κονσολών – η Ubisoft είναι σε θέση να χωρέσει περισσότερα στους ανοιχτούς κόσμους της και να τους κάνει πιο όμορφους – τα παιχνίδια μέχρι στιγμής λαμβάνουν χώρα μόνο μέσα σε μια μεγάλη χρονική περίοδο.

Αυτό όμως θα μπορούσε να αλλάξει και δεν περιορίζεται μόνο στο Assassin’s Creed, λέει ο Lionel Raynaud, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του δημιουργικού τομέα της Ubisoft Canada.

Θα έχουμε τεχνολογία που θα σπάσει τα τρέχοντα όρια της μνήμης

«Θα έχουμε τεχνολογία που θα σπάσει τα τρέχοντα όρια της μνήμης λόγω των νέων τεχνολογιών που φθάνουν. Θα μπορούσαμε – στον ίδιο κόσμο – να έχουμε πολλές ιστορικές περιόδους, στο Assassin’s Creed, και να χρησιμοποιήσουμε το Animus για να ταξιδέψουμε από τη μια ένα στην άλλη. Ή να βάλουμε διαφορετικές περιοχές του κόσμου που συνδέονται με τα ταξιδιωτικά συστήματα, έτσι ώστε ένα παιχνίδι Far Cry ή ένα παιχνίδι Watch Dogs θα μπορούσε να συμβεί σε διαφορετικές χώρες στην ίδια εμπειρία, απρόσκοπτα », είπε.

Η Raynaud ανέφερε επίσης ότι η νέα τεχνολογία θα μπορούσε να διευκολύνει “μεγαλύτερες περιόδους μετά την κυκλοφορία”, επιτρέποντας την “μεγαλύτερη διάρκεια ζωής” για τα παιχνίδια της εταιρείας.

Ο executive δεν ανέφερε πραγματικά ένα νέο PlayStation ή Xbox, αν και οι μελλοντικές τεχνολογίες σχεδόν σίγουρα αφορούν το νέο υλικό από Sony και Microsoft. Ξέρουμε ήδη ότι το τελευταίο αναφέρεται σε ένα νέο Xbox, αν και το πότε θα εμφανιστεί δεν το γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Εν τω μεταξύ, το PS5 δεν αναμένεται να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μέχρι το 2020 τουλάχιστον.

Το Assassin’s Creed Odyssey είναι η επόμενη προσθήκη στην γνωστή σειρά της Ubisoft και θα κυκλοφορήσει για PS4, PC και Xbox One στις 5 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Assassin’s Creed Odyssey

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

5/10/2018