Τα Mechs στο Fortnite είναι κάτι το οποίο γνωρίσαμε στο παιχνίδι στις αρχές της Season X και όπως όλα δείχνουν παρά τα πολλά παράπονα του κόσμου δεν πρόκειται να πάνε πουθενά, σύμφωνα με την εταιρεία.

Πιο συγκεκριένα από τότε που μπήκαν οι παίκτες κάνουν παράπονα περί balance των παιχνιδιών και ότι είναι άδικη προσθήκη καθώς ο τίτλος χάνει και το νόημά του και με το να αρχίζει να κινείται και το hashtag #RemovetheMerch η εταιρεία αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και να απαντήσει στα σχόλια λέγοντας, ΄΄

¨Το όλο θέμα είναι να να φέρουμε όλους τους παίκτες με τις ίσες δυνατότητες για να νικήσουν και το να έχεις το ίδιο (σχεδόν) ποσοστό νίκης ξέροντας το από την αρχή είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις ωραία. Μέχρι τώρα ξέραμε πως αυτό δεν υπήρχε οπότε οι παίκτες πλέον έχουν αυτήν την δυνατότητα. Πλέον βλέπουμε πως το να παίρνουν μέχρι και καινούργιοι παίκτες έστω και ένα kill είναι πιο συχνό φαινόμενο από ότι ήταν παλαιότερα. Επίσης θέλαμε να ξεκινήσουμε να παρέχουμε την ψυχαγωγία στο παιχνίδι από όλες τις πλευρές και αυτό είναι κάτι το οποίο νιώθουμε πως έχουμε αρχίσει και πετυχένουμε¨. 

Οπότε όπως καταλάβατε τα Mechs ήρθαν για να μείνουν κύριοι.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.