Syberia 3: Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer - VideoGamer.gr
syberia 3
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Syberia 3: Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας και νέο trailer

Το Syberia αποτελεί μια σειρά παιχνιδιών περιπέτειας της Microids, με το το τρίτο της μέρος να δέχεται επίσημη (οριστικοποιημένη) ημερομηνία κυκλοφορίας στις 20 Απριλίου για Ευρώπη και 25 Απριλίου για την Βόρεια Αμερική, καθώς και το πρώτο του trailer. Πιο συγκεκριμένα, η συνέχεια της πολυαγαπημένης σειράς περιπέτειας παίρνει, επιτέλους, “σάρκα και οστά” μετά από 13 χρόνια από τον προκάτοχο της, Syberia 2. Το Syberia 3 είχε μπει σε σχέδια παραγωγής ήδη από το 2009, με την έναρξη τους να πραγματοποιείται το 2012, πέντε χρόνια δηλαδή από σήμερα.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε από το παραπάνω trailer, στο τρίτο μέρος της σειράς Syberia, η περιπέτεια ξεκινά βρίσκοντας της πρωταγωνίστρια Kate Walker να έχει ξεβραστεί σε μια απομακρυσμένη ακτή, την οποία, ωστόσο, διασώζουν μέλοι της νομαδικής μεταναστευτικής φυλής Youkol. Τόσο η Kate όσο και οι Youkol, βρίσκονται κρατούμενοι στην πόλη της Valsembor, με την ιστορία να είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση των εχθρών τους, καθώς και με τα κατά σειρά “point-and-click” στοιχεία της σειράς, για την επίλυση διαφόρων puzzles και” απροσδόκητων “προκλήσεων.

Παρακάτω, παρουσιάζεται και η σχετική επίσημη ανακοίνωση της Microids για την κυκλοφορία και το trailer του Syberia 3, μέσω post που αναρτήθηκε στο Twitter.

https://twitter.com/Syberia/status/829362433177296899

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο αντιπρόεδρος της Microids, Elliot Grassiano: Μετά από χρόνια προσδοκιών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους οπαδούς μας μια πρώτη εικόνα του σύμπαντος που φαντάστηκε ο Benoit Sokal και υλοποιήθηκε από τον Inon Zur“. Συμπληρώνει επίσης ότι: “To πρώτο, αυτό, trailer θα τους μεταφέρει τους fans στη νέα περιπέτεια της Kate Walker, όπου θα μάθουν περισσότερα σχετικά με τους συναδέλφους της, τους συντρόφους της και τα εμπόδια που πρόκειται να αντιμετωπίσει“.

XFPFg4M8BDaUfGKhfcwpdY-650-80

Το παιχνίδι θα διατεθεί σε 11 διαφορετικές γλώσσες και θα είναι διαθέσιμο σε PS4, Xbox One και PC, όπως προαναφέρθηκε και παραπάνω, στις 20 Απριλίου για την Ευρώπη και στις 25 του ιδίου μήνα για την Βόρεια Αμερική. Τέλος το νέο trailer “Discover” προσφέρει μια πρώτη ματιά στο νέο κόσμο της σειράς, η οποία αποδίδεται σε 3D διάσταση για πρώτη φορά.

Εσείς αναμένατε καιρό την συνέχεια των περιπετειών της Kate; Πείτε μας την γνώμη σας κάτω στα σχόλια. Για περισσότερα νέα γύρω από τον κόσμο του Gaming μείνετε συντονισμένοι μόνο στο VideoGamer.gr.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ