Strange Brigade: To νέο IP της Rebellion είναι γεγονός - VideoGamer.gr
Strange Brigade Art ds1 670x432 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Strange Brigade: To νέο IP της Rebellion είναι γεγονός

Στη φετινή E3 2017, η γνωστή εταιρεία παραγωγής παιχνιδών Rebellion, η οποία εδρεύει στην Αγγλία, δημοσίευσε και παρουσίασε επίσημα το πρώτο (ντεμπούτο) gameplay βίντεο για το επερχόμενο supernatural παιχνίδι περιπέτειας (Adventure), Strange Brigade.

Η Rebellion αποκάλυψε το Strange Brigade στις αρχές του μήνα, με ένα παγκόσμιο announcement trailer- το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τώρα η εταιρεία προσφέρει μια ματιά στο “πραγματικό” παιχνίδι με το νέο gameplay βίντεο που ακολουθεί, το οποίο συμπεριλαμβάνει σχολιασμούς από τον δημιουργό του παιχνιδιού Andy Pattinson και τον επικεφαλής του δημιουργικού τμήματος Tim Jones.

H Rebellion κατέχει ένα μεγάλο ιστορικό και roster από δημοφιλείς και επιτυχημένους gaming τίτλους όπως η σειρά Sniper Elite, Aliens vs Predator, η σειρά Zombie Army και το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας (VR) Battlezone, με το Strange Brigade να βρίσκεται σε έμπειρα προγραμματιστικά και σχεδιαστικά χέρια για την τελική “απελευθέρωσή” του.

Οι παίκτες θα βρεθούν στην ζηλευτή θέση να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν από από τους τέσσερις χαρακτήρες, με μοναδικά όπλα και ικανότητες να διέπουν τον καθένα χωριστά. Θα αγωνιστείτε για τη Βρετανική Αυτοκρατορία της δεκαετίας του 1930 και θα κυνηγήσετε θησαυρούς μέσα από μια πληθώρα πειρπετειών και θεαμάτων στο “δρόμο” σας. Το συγκεκριμένο gameplay demo αποκαλύπτει πολλά από τα ζωνταντά και όχι τόσο φιλικά όντα που θα συναντήσετε στην περιπέτειά σας, όπως είναι οι μούμιες, τα ζόμπι και έναν γιγάντιο μινώταυρο, καθώς και μερικά τμήματα παζλ που πρέπει να επιλύσετε για να προχωρήσετε στο παιχνίδι.

Η Strange Brigade έρχεται σύντομα σε PS4, Xbox One και PC. Μπορείτε να δείτε το νέο gameplay βίντεο του παιχνιδιού παρακάτω.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ