Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το Resident Evil 3: Remake - VideoGamer.gr
resident evil 3 re3
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το Resident Evil 3: Remake

To Resident Evil 3: Remake ανακοινώθηκε με ένα  ξαφνικό τρόπο όπως θα έλεγε κανείς καθώς είχαμε πολλά leaks σχετικά με τον τίτλο μέχρι που έγινε και επίσημος. Από την στιγμή μάλιστα που έγινε επίσημος βρισκόταν ήδη σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης με την εταιρεία να δηλώνει πριν από λίγες μέρες πως ο τίτλο έχει μπει στο τελικό στάδιο ανάπτυξης.

Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα και μερικές νέες πληροφορίες μέσα από το Official Playstation Magazine οι οποίες λένε πως μιλάνε για έναν τίλο ο οποίος θα έχει μόνο ένα τέλος σε σχέση με τον original τίτλο που είχε περισσότερα. Επίσης η εταιρεία αποκάλυψε πως το επικό Mercenaries mode δεν θα υπάρχει αυτή τη φορά, καθώς έχουμε και το Resident Evil Resistance το οποίο λέγεται πως πήρε τη θέση του εν λόγω mode. Τέλος υπάρχουν ακόμη πληροφορίες οι οποίες λένε πως ο Carlos Olivera, επιστρέφει και είναι φυσικά playable χαρακτήρας, αν και αυτό ήταν κάτι σχετικά επίσημο από την αρχή.

Μένει να δούμε βέβαια αν θα έχουμε περαιτέρω ανακοινώσεις που να αφορούν το παιχνίδι καθώς μην ξεχνάμε πως κυκλοφορεί σε λιγότερο από 90 μέρες και ποιο συγκεκριμένα η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι στις 3 Απριλίου 2020. Από την άλλη θα μπορούσε σίγουρα να καθυστερήσει λίγο την κυκλοφορία και να έχουμε ένα ακόμη ποιο ολοκληρωμένο τίτλο.

resident evil 3 remake reveal screen 5

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ