Στα μέσα Δεκεμβρίου η beta του Black Desert Online - VideoGamer.gr
blackdesertonlin
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Στα μέσα Δεκεμβρίου η beta του Black Desert Online

Η εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Daum Games, ανακοίνωσε πως η Beta έκδοση για το πολυαναμενόμενο MMORPG παιχνίδι Black Desert Online θα ξεκινήσει την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου στις 7:00 UTC και θα κλείσει την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου την ίδια ακριβώς ώρα.

Όπως συνέβη και στην Alpha έκδοση, οι παίχτες θα ξεκινήσουν διαλέγοντας ένα από τα 5 διαφορετικά class, τα οποία είναι Warrior, Sorceress, Berserker, Ranger και Wizard. Επίσης η Daum Games ανακοίνωσε πως το διάσημο class Tamer, όχι μόνο θα είναι διαθέσιμο την ημέρα κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης, αλλά θα μπορείτε να το διαλέξετε και να παίξετε με αυτό και στην Beta. Με την υποστήριξη του θηρίου Heilang, ο Tamer θα μπορεί να απελευθερώσει ένα συνδυασμό από αδίστακτες επιθέσεις και να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του παίρνοντας Devine Force. Εκτός από την προσθήκη του Tamer, θα προστεθεί και μια ακόμα περιοχή με όνομα το Calpheon, που επίσης θα βρίσκεται στην Beta.

Για την Beta έκδοση του Black Desert Online, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις χάρις το feedback της κοινότητας από την Alpha. Οι παίχτες που θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι μέσα σε λίγες εβδομάδες από τώρα  θα παρατηρήσουν καινούργια χαρακτηριστικά και αλλαγές όπως:

  • Βελτιωμένο customization των χαρακτήρων με 30 καινούργιες αποχρώσεις του δέρματος, 40 καινούργια χρώματα μαλλιών, νέα μούσια και την επιλογή να φτιάξετε καραφλούς χαρακτήρες.
  • Βελτιωμένο balance ανάμεσα στα class.
  • Βελτιωμένα καιρικά φαινόμενα με πιο σκοτεινές καταιγίδες. Επίσης θα προστεθούν πυρσοί για να βλέπουν οι παίχτες στο σκοτάδι.
  • Καινούργια χαρακτηριστικά, όπως το αρκετά δημοφιλές walking mode.
  • Ρυθμίσεις στα HP Potions για την βελτίωση των PvP challenges.
  • Level cap ρυθμισμένο στα 50.99%, με το level να είναι απεριόριστο στο PvP.

Οι pre-order αγορές είναι πλέον διαθέσιμες για το Black Desert Online στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ