Sonic Forces: Πρώτες εικόνες από την Alpha έκδοση του - VideoGamer.gr
sonicforceslogo ds1 670x466 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Sonic Forces: Πρώτες εικόνες από την Alpha έκδοση του

H χθεσινή έκδοση της Εβδομαδιαίας Ενημερωτικής “φυλλάδας” της Famitsu περιελάμβανε ένα μικρό άρθρο για το επερχόμενο Sonic Forces της Sega, καθώς και μερικά νέα screenshots από την Alpha έκδοση του παιχνιδιού.

SonicForces 1 ds1 670x362 constrain

Οι εικόνες, που όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν καταγραφεί από το ίδιο επίπεδο (πίστα) του παιχνιδιού, είχαν παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο gameplay trailer-ντεμπούτο του νέου Sonic Forces. Οι νέες εικόνες δείχνουν το λιγότερο εντυπωσιακές και προσδίδουν μια άλλη, πιο next-gen, οπτική τόσο για το σχεδιασμό του πολυαγαπημένου χαρακτήρα βιντεοπαιχνιδιών, Sonic όσο και για τα ίδια τα επίπεδα του παιχνιδιού, προβάλλοντας έτσι τις δυνατότητες της νέας Hedgehog Engine 2.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι εικόνες είναι από την Αlpha έκδοση του παιχνιδιού, οπότε υπάρχει ακόμα “αρκετός χώρος” βελτίωσης σε οπτικό κι όχι μόνο τομέα.

Μπορείτε να δείτε τις εικόνες παρακάτω – σημειώστε όμως, ότι προέρχονται από σάρωση (scan) της Εβδομαδιαίας Ενημερωτικής “φυλλάδας” της Famitsu, με την ποιότητα να μην είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το ντεμπούτο cinematic trailer και το πρώτο gameplay trailer.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

To Sonic Forces έρχεται στα PlayStation 4, Xbox One, PC και Nintendo Switch με ημερομηνία κυκλοφορίας κάπου μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού του τρέχοντος έτους

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ