Σκοτεινό story trailer για το 2Dark - VideoGamer.gr
2Dark cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Σκοτεινό story trailer για το 2Dark

Ένα νέο story trailer δόθηκε στην δημοσιότητα για τον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό, horror τίτλο 2Dark. Ο survival-horror τίτλος, του οποίου δημιουργός είναι ο Frédérick Raynal, υπεύθυνος για τον ιδιαίτερα επιτυχημένο τίτλο Alone in the Dark, αναμένεται να μας καθηλώσει αν κρίνουμε από αυτό το πρώτο δείγμα!

cover

Εκδίκηση και σωτηρία, 2 αλληλένδετα στοιχεία της ιστορίας του 2Dark!

Η ιστορία του 2Dark διαδραματίζεται στην Gloomywood, μία πόλη που έχει χάσει την ηρεμία της εξαιτίας μίας σειράς απαγωγών, με τις οικογένειες να φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν με τα παιδιά τους στον δρόμο. Εμείς αναλαμβάνουμε τον ρόλο του πρώην αστυνομικού ερευνητή Mr. Smith, ο οποίος καλείται να αναλάβει δράση και να εξιχνιάσει τις απαγωγές, όταν η γυναίκα του δολοφονείται και τα παιδιά του πέφτουν θύματα απαγωγής από τον ίδιο αδίσταχτο ψυχοπαθή. Ο πρωταγωνιστής μας ορκίζεται να βάλει ένα τέλος στην ατιμωρησία και στην διαφθορά που επικρατεί στην πόλη του, σε μία αναζήτηση που θα τον οδηγήσει στα όρια της παράνοιας στην προσπάθειά του να σώσει τα παιδιά του.

Πρόκειται για έναν survival-horror τίτλο, με πολλά stealth στοιχεία, ο οποίος φαίνεται ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρωταγωνιστής θα βρεθεί στα όριά του, με τα λεπτά όρια που ξεχωρίζουν την εκδίκηση από την δικαιοσύνη να συγχέονται, εξαιτίας της απέλπιδας προσπάθειάς του να ανακαλύψει τον υπεύθυνο των αποτρόπαιων αυτών εγκλημάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2Dark θα μας απασχολήσει αρκετά στο επόμενο διάστημα!

2dark

Το 2Dark θα κυκλοφορήσει στο επόμενο διάστημα για PS4, Xbox One και PC από την BigBen Games. Δείτε το παρακάτω story trailer και ετοιμαστείτε να ‘περπατήσετε στο μονοπάτι της τρέλας‘!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016