Συνοπτικά η χρησιμότητα των Perks στο Fallout 4 - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Συνοπτικά η χρησιμότητα των Perks στο Fallout 4

Μετά τη διαρροή του gameplay video για το Fallout 4, φυσικά το reddit πήρε φωτιά με διάφορα ποστ όπως το συγκεκριμένο, που δίνει αναλυτικά τα boost που θα κερδίζετε από τα upgrade των S.P.E.C.I.A.L ικανοτήτων. Αυτό μπορούμε να το διαπιστώσουμε γιατί ο παίχτης του βίντεο μπορούσε, με ‘έναν μαγικό τρόπο‘ να αναβαθμίσει όλα τα Perks.

Πιο συνοπτικά έχουμε:

  • Το STRENGTH μετράει την ποσότητα της ωμής δύναμης σας και επηρεάζει την ποσότητα αντικειμένων που μπορείτε να κουβαλήσετε και την ζημιά που κάνετε με melee attacks.
  • PERCEPTION  είναι η περιβαλλοντική συναίσθηση ή αλλιώς “έκτη αίσθηση,” και επηρεάζει την ευστοχία του όπλου σας στο V.A.T.S.
  • ENDURANCE  είναι η γενική αντοχή και η φυσική σας κατάσταση.Επηρεάζει το συνολικό σας  Health και τα Action Points που καταναλώνετε με το τρέξιμο.
  • CHARISMA είναι η ικανότητα να μαγεύετε-αποσπάτε τον κόσμο. Επηρεάζει την επιτυχία στα παζάρια και στις τιμές των ανταλλαγών σας.
  • INTELLIGENCE είναι η μέτρηση της συνολικής πνευματικής αντίληψης και επηρεάζει τον αριθμό των Experience points που κερδίζετε.
  • AGILITY είναι η ικανότητα της συνολικής σας ελαστικότητας και αντανακλαστικών. Επηρεάζει τον αριθμό των Action Points στο V.A.T.S και την ικανότητάς σας να ξεγλιστράτε από καταστάσεις.
  • LUCK είναι η ποσότητα της καλοτυχίας σας στο παιχνίδι, και επηρεάζει την συχνότητα εμφάνισης των Critical Hits.

58592_2_1[1]

Την αναλυτική εξήγηση των Perks μπορείτε να την δείτε μέσω του post στο reddit όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω.

UPDATE: Επειδή η αναλυτική περιγραφή των Perks κατέβηκε από το reddit μπορείτε να τα δείτε και εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.