Το Rocket League Mutators Update παρουσιάζει νέους τρόπους να παίξουμε - VideoGamer.gr
20151028 rocketleague mutators 01 hd
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Το Rocket League Mutators Update παρουσιάζει νέους τρόπους να παίξουμε

playstationΗ Psyonix συνεχίζει την ενημέρωση του Rocket League, με την ανακοίνωση ενός ολοκαίνουριου-δωρεάνMutators” update το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερο βάθος στο τίτλο.

Το “Mutators” συστήνει μια σειρά από νέες ρυθμίσεις και προεπιλογές, που θα προσθέσουν ποικιλία στο customization, αυξάνοντας τη διάρκεια του τίτλου και αφήνοντας μεγαλύτερο έδαφος σε εναλλακτικές στρατηγικές να εμφανιστούν.

20151028_rocketleague_mutators_02_hd

Πιο συγκεκριμένα, το update θα προσφέρει:

  • Νέους και διαφορετικούς τρόπους να παίξετε, με την προσθήκη παραμετροποίησης του βάρους της μπάλας(“Moonball“, “Beachball“, “Pinball“)
  • Τα Κλασικά Supersonic Acrobatic Rocket-Powered modes, όπως “Cubic” και “Time Wrap
  • Μια ειδική playlist γνωστή ως “Mutator Mashup“, όπου θα σας επιτρέπει να παίξετε διάφορα preset modes σε ένα, κατά τη διάρκεια των online συνεδριών σας.

Επιπλέον, το Δεκέμβρη σας περιμένει ακόμη ένα mode, το “Snow Day“, που θα βασίζεται στο Hockey και φυσικά θα είναι και αυτό δωρεάν.

20151028_rocketleague_mutators_03_hd

Το Rocket League είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του καλοκαιριού, δημιουργώντας ένα τεράστιο community 6 εκατομμυρίων παιχτών παγκοσμίως. Το νέο Update μπορείτε να το βρείτε από σήμερα δωρεάν μέσω Playstation Network και Steam.

Όσοι έχετε λίγο παραπάνω χρόνο τσεκάρετε και το livestream της εταιρίας που παρουσιάζει όλα τα νέα στοιχεία του update, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Rocket League

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

07/07/2015