Με προβλήματα το Fortnite παρά την τεράστια επιτυχία του - VideoGamer.gr
Fortnite BR 50v50
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Με προβλήματα το Fortnite παρά την τεράστια επιτυχία του

Το Fortnite αλλά και το PUBG είναι από τους τίτλος όπου σίγουρα αν είσαι έστω και λίγο gamer γνωρίζεις για αυτούς αν δεν λιώνει ήδη σε ένα από τα δύο. Πραγματικά και τα δύο παιχνίδια είναι κάτι το χωρίς προηγούμενο για την βιομηχανία του gaming για αυτό όμως έχουν κιόλας πετύχει. Το κακό με αυτά τα παιχνίδι είναι ότι υποφέρουν από πολλά προβλήματα.

Δεν θα αναφερθώ στο PUBG καθώς και προσωπικά δεν παίζω αλλά θα αναφερθώ στο Fortnite. Το Fortnite για εκείνους τους λίγους που δεν ξέρουν είναι ο αντίστοιχος Battle Royale τίτλος της Epic Games ο οποίο έχει κάνει μια εξαιρετική πορεία κυρίως στις κονσόλες. Πρόσφατα λοιπόν είχαμε εκείνο το μεγάλο update το οποίο περιλάμβανε το νέο χάρτη του τίτλου αλλά και τη σταθερότητα του τίτλου. Ο χάρτης μπορεί να ανανεώθηκε όμως το παιχνίδι πραγματικά έχει καταστραφεί ολοσχερώς για το περισσότερο κόσμο τουλάχιστον όπου αυτή τη στιγμή κάνει παράπονα καθώς δεν μπορεί να παίξει το παιχνίδι.

Το παιχνίδι αυτή την στιγμή πάσχει από πολλά προβλήματα όπως bugs, όπλα να μην ρίχνουν, να μην μπορείς να κάνεις τον σύμμαχό σου revive, ή να μην μπορεί καν να μπεις σε παιχνίδι. Πρόσφατα η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο τίτλος έχει πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως και αυτό που θα πούμε είναι απαράδεκτο να μην διορθώνονται άμεσα τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Ας ελπίσουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες να είναι καλύτερα τα πράγματα.

fortnite 1

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Fortnite

Για: Android, iOS, Mac, Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

25 Ιουλίου 2017