Πρόβλημα με το update του Forza Horizon 3 για το PC! - VideoGamer.gr
forza cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Πρόβλημα με το update του Forza Horizon 3 για το PC!

Δεν ξεκίνησε καλά το 2017 για την Microsoft, καθώς το προγραμματισμένο update για το Forza Horizon 3 έχει προκαλέσει πραγματικό πονοκέφαλο για τους υπεύθυνους της εταιρείας. Πολλοί χρήστες PC αναφέρουν ότι έχασαν την πρόοδό τους στον συγκεκριμένο τίτλο!

Forza Horizon

Saved data corruption για όσους κατέβασαν το .37.2 update του Forza Horizon 3!

Όλα ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του προγραμματισμένου -σε μεταγενέστερη ημερομηνία ωστόσο- update μεγέθους 53GB για την PC έκδοση του Forza Horizon 3, στα πλαίσια του January Car Pack. Όσοι χρήστες κατέβασαν την έκδοση .37.2 του εν λόγω τίτλου ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι όλα τα save files τους διαγράφτηκαν, εξαιτίας corruption που υπέστησαν τα αρχεία. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία στο επίσημο forum για το Forza Horizon 3 τόνισε ότι τα save files κινδυνεύουν μόνο αν ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι μετά την εγκατάσταση του update ή εάν αποθηκεύσετε την πρόοδό σας μετά το update σε save file που ήδη υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες που έχουν προβεί ήδη στην εγκατάσταση του εν λόγω update πρέπει να το απεγκαταστήσουν άμεσα, ώστε να μην κινδυνεύει η πρόοδός τους.

Η λύση από την Microsoft δόθηκε λίγες ώρες αφού αναφέρθηκαν τα πρώτα προβλήματα από χρήστες, με το συγκεκριμένο ‘προβληματικό’ update να αφαιρείται και  να αντικαθίσταται από την έκδοση .35.2, η οποία όπως διαβεβαιώνει η εταιρεία αποτελεί την σίγουρη λύση ώστε οι παίκτες να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στην πρόοδό τους στον δημοφιλή racing τίτλο. Όσον αφορά τα νέα αυτοκίνητα που θα προστεθούν μετά από την επόμενη αναβάθμιση λογισμικού, διαφορετικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας Porsche αποκαλύφθηκαν ότι θα γίνουν διαθέσιμα στο επόμενο DLC του τίτλου. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν τα 550 A Spyder – ’56, Carrera GT – ’03 και Cayenne – ’12.

forza

Ένα δύσκολο 24ωρο για την Microsoft και τον τίτλο της Forza Horizon 3 μετά από αυτή την λανθασμένη διαρροή υλικού, μένει να δούμε πώς θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια η εταιρεία το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς και την αντίδραση των κατόχων του τίτλου για PC.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ