Το πρώτο τρέιλερ για το sci-fi horror Routine - VideoGamer.gr
Routine
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Το πρώτο τρέιλερ για το sci-fi horror Routine

Η πρώτη φορά που ανακοινώθηκε κάτι σχετικό με το Routine από την Lunar Software, ήταν στα μέσα του 2012 στο Gamescon. Τότε η τετραμελής ομάδα πίσω από τον τίτλο, είχε δηλώσει πως το survival sci-fi horror παιχνίδι που ετοιμάζει, θα κυκλοφορούσε μέσα στο 2013, πράγμα που φυσικά δεν συνέβη. Η Lunar, πριν από ένα χρόνο, δήλωσε πως είχε υποτιμήσει τη δουλεία που χρειαζόταν και πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ ενώ παράλληλα φανέρωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος.

Το Routine είναι ένα first-person survival παιχνίδι τρόμου που διαδραματίζεται σε μια εγκαταλελειμμένη βάση στην Σελήνη, ενώ ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων είναι βασισμένος στο πως οραματίζονταν το μέλλον την δεκαετία του ’70. Μέσα από το ολιγόλεπτο κλιπ μπορούμε να διακρίνουμε το τι καθιστά το Routine παιχνίδι τρόμου. Εκτός από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και τους φαινομενικά άδειους διαδρόμους, στο τέλος μπορούμε να πάρουμε μια γεύση του τι μας επιφυλάσσουν οι developers.

Routine

Σίγουρα, κανείς δε μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το τι θα είναι το Routine από το διαθέσιμο υλικό, κυρίως γιατί είναι ελάχιστο. Ένα τρέιλερ του αρχικού σχεδιασμού του παιχνιδιού και μερικές φωτογραφίες θα βρει κάποιος αν επισκεφτεί την επίσημη σελίδα του τίτλου. Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι το κομμάτι του εγκαταλελειμμένου διαστημικού σταθμού, που ο σχεδιασμός είναι βασισμένος στα ‘70s, μας θυμίζει κάτι από το Alien: Isolation. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι κάτι φρέσκο που θα μας καθηλώσει όπως το Alien.

Το Routine ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει από την Lunar Software το Μάρτιο του 2017 για Microsoft Windows και για Mac μέσω του Steam.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016