Πρώτο trailer για το Titanfall 2 - VideoGamer.gr
Διαθέσιμο για όλους το multiplayer test του Titanfall 2 - videogamer.gr
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πρώτο trailer για το Titanfall 2

Πολλές αποκαλύψεις εν όψη της E3 έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για το Titanfall 2, καθώς μέσα από μια σειρά από διαρροές, αποκαλύφθηκε το πρώτο trailer καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Αρχικά, πριν λίγη ώρα, διέρρευσε το single-player gameplay trailer για το Titanfall 2, ενώ στη συνέχεια η Respawn κυκλοφόρησε και επίσημα το ίδιο trailer, λίγες ώρες πριν το αποψινό EA Play. Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Παρ’ όλη τη διαρροή πληροφοριών, η εταιρεία ενημέρωσε ότι έχουμε πολλά ακόμα να δούμε στο αποψινό event, καθώς έπεται και ένα trailer σχετικό με το multiplayer του Titanfall 2.

Τέλος, διέρρευσε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, μετά από ένα λάθος σε μια πρόβα για την press conference της EA, η οποία μεταδόθηκε live. Το παιχνίδι λοιπόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece, καθώς απόψε θα έχουμε livestream αφιερωμένο στο event της EA, καθώς και την κάλυψη όλης της E3, μέσα από το ειδικό News Hub που έχουμε δημιουργήσει.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Titanfall 2

Για:

Ημ. Κυκλοφορίας:

28/10/2016