Πρώτο trailer για το Resident Evil: Vendetta - VideoGamer.gr
resident evil vendetta
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πρώτο trailer για το Resident Evil: Vendetta

Όσο οι φίλοι της σειράς Resident Evil ασχολούνται με την οικογένεια Baker στο Resident Evil 7, η Capcom και Sony Pictures Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα to πρώτο trailer για την επερχόμενη CGI animated ταινία Resident Evil: Vendetta η οποία καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι.

Στην ταινία όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω έχει πρωταγωνιστές τους Leon S. Kennedy, Chris Redfield αλλά και πρώτη φορά θα δούμε σε ταινία την Rebecca Chambers. Σύμφωνα με τους παραγωγούς η ταινία είναι εμπνευσμένη από το πρώτο παιχνίδι της σειράς και θα περιλαμβάνει μια έπαυλη  η οποία βέβαια δεν μοιάζει και τόσο με αυτήν του παιχνιδιού.

Όσο για την πλοκή της ταινίας έχουμε ένα νέο ιό αυτή τη φορά κατασκευασμένο από το villain γνωστό και ως Glenn Arias ο οποίος θέλει να απελευθερώσει τον ιό στην Νέα Υόρκη και οι πρωταγωνιστές μας πρέπει να τον εμποδίσουν.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά στην Ιαπωνία στις 27 Μαίου 2017 και λίγο αργότερα μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να την δούμε σε Αμερική και Ευρώπη.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA