Πρώτο Cinematic trailer για το Suicide Squad: Kill Justice League - VideoGamer.gr
intro 1598148183
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πρώτο Cinematic trailer για το Suicide Squad: Kill Justice League

Το Suicide Squad: Kill Justice League είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό όπως μπορεί να θυμάστε με ένα poster της Rocksteady Studios που μας έδωσε τα λατρεμένα παιχνίδια Batman. Πλέον πάμε σε λίγο διαφορετικά πράγματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει με το Suicide Squad: Kill Justice League να βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς στο χθεσινό DC Fandom 2020 έιχαμε το πρώτο CGI trailer του τίτλου με την Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, King Shark να είναι η γνωστή Task Force X με φυσικά από πίσω να βρίσκεται η γνωστή Amanda Waller.

Η πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές καθώς μιλάμε για ένα τίτλο που αναπτύσσεται εξ ολοκλήρου από τη Rocksteady Studios και θα είναι ένας thrid-person open world, action co-op 1-4 τίτλος όπου περιμένουμε να δούμε τόσα πολλά. Ακούμε ήδη τις ατάκες των παικτών ενώ θα σκοτώνουν τους αντιπάλους τους. Από την άλλη έχουμε τον Superman να μην είναι αυτός που γνωρίζουμε και για αυτό φυσικά μένει να μάθουμε ακόμη περισσότερα.

Έτσι λοιπόν η Warner Bros. Interactive Entertainment και η Rocksteady Studios μας φέρνουν Suicide Squad: Kill Justice League για PS5, Xbox Series X και PC με το παιχνίδι να έρχεται το 2022. Θα μπορούσε να πει κανείς πως μάθαμε νωρίς την κυκλοφορία όμως αν δεν φάει και καμία καθυστέρηση δεν είναι και τόσο μακριά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ