Πρώτες εικόνες για το Infamous First Light στα 4Κ - VideoGamer.gr
1920x 1 3
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Πρώτες εικόνες για το Infamous First Light στα 4Κ

Το InFamous First Light θα είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια για να πάρετε μια γεύση από το , ανανεωμένο και τεχνικά ενισχυμένο, PlayStation 4 Pro με τη Sony να μοιράζεται μερικές νέες εικόνες σε 4K ανάλυση (αν και, όπως αναφέρθηκε χθες, το InFamous First Light είναι ένας από τους τίτλους που θα παρέχονται σε ανάλυση 1800P και στη συνέχεια αναβαθμιστεί σε 2160P ή 4K).

Το First Light αποτελεί ένα αυτόνομο DLC, που αρχικά κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2014, λίγους μήνες μετά το κύριο παιχνίδι το InFamous: Second Son. Η ιστορία λαμβάνει χώρα πριν από τα γεγονότα που διηγείται στο InFamous Second Son και οι παίκτες παίρνουν το ρόλο της Abigail Walker, γνωστή και ως Fetch, η οποία έχει στην διάθεσή της  μια ολόκληρη σειρά από νέες Νeon δυνάμεις. Αν και το story του δεν ξεπερνά τις 5 με 6 ώρες παιχνιδιού, το InFamous First Light εισάγει επίσης μια Battle Arena όπου οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε Abigail Walker ή Delsin Rowe, ο πρωταγωνιστής του InFamous Second Son, και να αγωνιστούν, δείχνοντας τις ικανότητές τους, για μια θέση στα παγκόσμια leaderboards.

Ακριβώς όπως το InFamous Second Son, το First Light είναι ένα open world action/adventure game που είχε και έχει μεγάλη απήχηση από τους fans της σειράς αλλά και από νέους gamers. Η ποιότητα των γραφικών και τον οπτικών εφέ ήταν πάντα το ατού του παιχνιδιού και το PlayStation 4 Pro έρχεται , σε συνεργασία με την Sucker Punch Productions (developer του παιχνιδιού), να προσφέρει ” οπτικό οργασμικό” στα μάτια των χρηστών με υποστήριξη 4K ανάλυσης και HDR.  Δεν γνωρίζουμε ακόμη για το πότε θα γίνει η εν λόγω “οπτική” αναβάθμιση, αλλά μέχρι εκείνη την ώρα σας παραθέτω μερικά in-game screenshots σε 4Κ ανάλυση για να πάρετε μια γεύση για τις οπτικές αλλαγές που υπόσχεται το νέο PlayStation 4 Pro.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ