Πρώην υπάλληλος της Rockstar μιλάει σχετικά με τις ώρες εργασίας του - VideoGamer.gr
d0bfa1bf 901f 4319 af19 7238236d341f RockstarGames
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πρώην υπάλληλος της Rockstar μιλάει σχετικά με τις ώρες εργασίας του

Πρόσφατα είχαμε μια πολύ δήλωση από τον Dan Houser, co-founder της Rockstar Games ο οποίος μάλιστα είπε κάτι το οποίο δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο. Ο ίδιος λοιπόν είπε πως το Red Dead Redemption 2 ήταν από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κάνει η εταιρεία με πολλές φορές να υπάρχει εργασία 100 ώρες την εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι.

Βγήκε λοιπόν ένας πρώην υπάλληλος της εταιρείας λέγοντας πως δούλευε μέχρι και 80 ώρες την εβδομάδα σε κάποια στιγμή και πως αν δεν το έκανε αυτό το συμβόλαιο του τελείωνε. Στην ουσία καθόλου ευχαριστημένος από εκεί.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ήταν για πάντα έτσι η εργασία του. Από την άλλη βγήκε ένας άλλο νην υπάλληλος της εταιρείας και βγάζει ως ψέμματα τις 100 ώρες εργασίας λέγοντας πως ο Dan Houser θέλει απλώς να τονίσει την σκληρή δουλειά που έχει γίνει για να τελειοποιηθεί το παιχνίδι. Ο νην υπάλληλος της εταιρείας μιλάει για 12-14 ώρες την ημέρα για 6 μέρες την εβδομάδα με αυτό να μην διαρκεί τόσο πολύ βέβαια. Τώρα το πως είναι τα πράγματα δεν μπορούμε ακριβώς να γνωρίζουμε βέβαια πάντα τέτοιες δηλώσεις γίνονται επικίνδυνες και αποτελούν εύκολος στόχος για να προβεί κάποιος να αποσπάσει από αυτό.

Βέβαια όλα αυτά για να έχουμε το παιχνίδι στις 26 Οκτωβρίου σε PS4 και Xbox One.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Red Dead Redemption 2

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

Fall 2017