Έχουμε δει εξωγήινους. Έχουμε δει άκρως εντυπωσιακές δυνάμεις και δυνατότητες. Τώρα, η Bethesda Softworks μας προσφέρει μια πρώτη "ματιά" στα weapons, gadgets και gear του επερχόμενου και πολυαναμενόμενου gaming τίτλου της, Prey.

Το νέο gameplay trailer, με κωδική ονομασία "Hardware Labs", είναι διάρκειας 2 λεπτών και 54 δευτερόλεπτών, αναδεικνύοντας μερικά από τα weapons, gadgets και gear που υπάρχουν διαθέσιμα πάνω στο διαστημόπλοιο Talos Ι, όπου εσείς, ως Morgan Yu, έχετε πλήρη πρόσβαση. Σύμφωνα με την Bethesda, ο Morgan έχει πολλές επιλογές, οι οποίες ποικίλουν και τροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του. Επίσης, τα συγκεκριμένα αντικείμενα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε, σύμφωνα με την εταιρία, για την αποτελεσματική αντιμετώπισει την εξωγήινη φυλή, Typhon, οι οποίοι έχουν καταλάβει το διαστημόπλοιο Talos I. 

Άκρως αποκαλυπτικό, από dimension Recycler Charge projectiles, μέχρι το Gloo Cannon, το παραπάνω σύντομο trailer διερευνά κάθε κομμάτι των βασικών λειτουργιών του basic κιτ του πρωταγωνιστή. Επίσης, δεν ξέρουμε ακόμη πως τα weapons, gadgets και gear που παρουσιάστηκαν, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με τις "εξωγήινες" και άκρως εντυπωσιακές δυνάμεις του πρωταγωνιστή, Morgan Yu, τα οποία αντικείμενα του basic kit αποτελούν εντυπωσιακά και από μόνα τους.

Το Prey έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την άνοιξη, με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Μαΐου για τα Xbox One, PlayStation 4 και PC. Όσοι προ-παραγγείλουν τον τίτλο, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορα αντικείμενα μπόνους.