Prey: Γιορτάζοντας την Ημέρας της Γης με νέο trailer - VideoGamer.gr
prey
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Prey: Γιορτάζοντας την Ημέρας της Γης με νέο trailer

Μένουν μόνο μερικές εβδομάδες μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του επερχόμενου first-person shooter Prey των Arcane Studios και Bethesda. Oπότε αν δεν μπορείτε πραγματικά να περιμένετε μέχρι εκείνη την μέρα, η Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με τίτλο “Recycle Everything“, προς τιμήν της Ημέρας της Γης, η οποία είναι στην πραγματικότητα σήμερα.

Ο τίτλος αυτού του νέου trailer είναι αρκετά επεξηγηματικός, δείχνοντας την ικανότητα συλλογής στοιχείων και αντικειμένων στον κόσμο του Prey, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν προς ανακύκλωση από μια μηχανή μέσα στο παιχνίδι, κερδίζοντας πόρους χρήσιμους για την κατασκευή νέων εργαλείων ή αντικειμένων.

Επιπλέον, το “φιλικό προς το περιβάλλον” trailer προσφέρει μια νέα “ματιά” στο Recycler Charge” του παιχνιδιού, το οποίο αποτελεί ένα όπλο τύπου οβιδοβόλου (grenade launcher) που μετατρέπει την ύλη τριγύρω σας σε ανακυκλώσιμα μέσα. Στη συνέχεια, μπορείτε να συλλέξετε αυτούς τους πόρους και να τους πάρετε στον Fabricator – τη παραπάνω μηχανή ανακύκλωσης – για να κατασκευάσετε περισσότερα νέα αντικείμενα.

Σε άλλα νέα της Prey, η Bethesda ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένα demo του παιχνιδιού θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Απριλίου, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία. Το demo αυτό θα επιτρέψει στους οπαδούς να παίξουν το opening της ιστορίας του παιχνιδιού, το οποίο θα ισοδυναμεί με περίπου μία ώρα πραγματικού gameplay. Δυστυχώς, το συγκεκριμένο demo δεν θα φτάσει σε Windows PC και θα διατεθεί αποκλειστικά για κονσόλες.

Το Prey κυκλοφορεί στις 5 Μαΐου 2017 για PS4, Xbox One και Windows PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ