Πληροφορίες σχετικά με τις επεκτάσεις μνήμης των Xbox Series X και Series S - VideoGamer.gr
3644166
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πληροφορίες σχετικά με τις επεκτάσεις μνήμης των Xbox Series X και Series S

Πρόσφατα η Μicrosoft έδωσε στη δημοσιότητα τις προσαρμοσμένες κάρτες αποθήκευσης που θα γίνουν διαθέσιμες στους κατόχους του Xbox Series X και S στο λανσάρισμα των δύο νέων κονσολών τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Ας τα πάρουμε όμως λίγο από την αρχή. Το Xbox Series X θα διαθέτει εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 1ΤΒ, ενώ η σειρά S που θα κυκλοφορήσει στα 299$ θα ‘έρθει με 512GB (πράγμα που σημαίνει κάπως λίγο για τα τωρινά δεδομένα). Οι κάρτες επέκτασης μνήμης 1TB Seagate θα είναι στα 270€ και αμέσως πολύς κόσμος ξεσηκώθηκε. Πιο συγκεκριμένα η εξωτερική επέκταση μνήμης θα έχει τη δυνατότητα να αποσυνδέσει το υπάρχον εξωτερικό USB 3.1 HDD ή SSD από το Xbox One και να το συνδέσουν στο Xbox Series X / S και να παίξουν όλα τα παιχνίδια τους.

Αυτό σημαίνει επίσης πως οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν USB 3.1 storage αποθηκεύσουν παιχνίδια επόμενης γενιάς για μεταφορά και έπειτα παιχνίδι στα Series X και S. Ο Jason Ronald του Xbox ρωτήθηκε σχετικά με το κόστος του προιόντος και απάντησε, ΄΄Οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν απευθείας από την κάρτα αποθήκευσης και να έχουν ακριβώς την ίδια ταχύτητα και απόδοση και θα νιώθουν ακριβώς σαν να παίζουν από τον εσωτερικό SSD.

Mένει φυσικά να δούμε πως θα λειτουργήσει στο πρακτικό κομμάτι όλο αυτό και αν τελικά θα κερδίσει τα χρήματα των καταναλωτών του.

ssd13

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ