Νέες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Vampyr - VideoGamer.gr
Vampyr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Νέες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Vampyr

Σε ένα πρόσφατο event που έκανε η Focus Home Interactive αλλά και Dontnod για αυτούς που δεν γνωρίζουν είναι η εταιρεία πίσω από το αριστούργημα Life is Strange, έδωσε μερικές πληροφορίες για το νέο της παιχνίδι ως γνωστό και Vampyr.

Έχοντας δει το παιχνίδι αλλά και με το παρελθόν μας με την Focus Home Interactive έχουμε προσδοκίες για το Vampyr. Σύμφωνα λοιπόν με την Dontnod το Vampyr έχει μερικά στοιχεία από το Life is Strange. Ένα από αυτά είναι οι επιλογές που θα κάνετε μέσα στο παιχνίδι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού.

Πιο συγκεκριμένα ο Philipe Moreau της Dontnod αποκάλυψε, ”Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέξετε στο παιχνίδι. Ένα από αυτά είναι οι επιλογές σας. Έχουμε τέσσερα διαφορετικά endings για εσάς με το ένα από αυτά ίσως και το πιο δύσκολο να είναι να τερματίσετε το παιχνίδι χωρίς να σκοτώσετε κανέναν. Πιστέψτε με είναι δύσκολο”.

vampyr (1)

Τέλος ο ίδιος δήλωσε ότι  η εταιρεία θα δώσει στη δημοσιότητα ένα νέο gameplay video αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού μέσα στους επόμενους μήνες. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2017 σε PS4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Life is Strange

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

30/01/2015