Πληροφορίες για το επερχόμενο Aliens: Fireteam - VideoGamer.gr
Aliens Fireteam
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πληροφορίες για το επερχόμενο Aliens: Fireteam

To Aliens: Fireteam είναι ο τίτλος της Cold Iron Studios που σίγουρα θα παίξουμε μέσα στο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα μέσα του IGN First πήραμε μερικές έξτρα πληροφορίες οι οποίες μας λένε στο περίπου τι θα δούμε μέσα στο παιχνίδι.

Αρχικά από τα πρώτα πράγματα που μαθαίνουμε είναι πως ο τίτλος θα έχει την νοοτροπία του Left 4 Dead όπου θα υπάρχουν τρία storyline και στο κάθε ένα θα έχουμε objectives να κάνουμε και έναν τελικό. Μέσα σε όλο αυτό το story arc θα έχουμε την επιλογή ανάμεσα σε 4 class και θα έχουμε αντιμέτωπα διάφορα ήδη από Alies που θα μπορούσε επίσης κανείς να πει πως έχουμε πάρει από το Left 4 Dead, Υπάρχουν εχθροί τύπου Hunters, όπου ουσιαστικά θα σας ακινητοποιούν, Boomers που θα σας πετάνε μπάλα από το αίμα του Xenomorph όπως επίσης ξέρουμε πως υπάρχει και εχθρός τύπου Tanker και θα θέλει πολλαπλά πυρά για να πέσει.

Επίσης θα έχουμε μερικά άλλα Modes αλλά και Face Huggers τα οποία ακόμη δεν έχουμε ακούσει καν αλλά το IGN First λέει πως έχει επιβεβαιωμένες πληροφορίες πως θα είναι στο παιχνίδι.

Ο τίτλος έρχεται μέσα στο καλοκαίρι σε PS4/PS5, Xbox Series X/ Xbox Series S, Xbox One και PC.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ