Πληροφορίες για τα 4 DLC του Battlefield 1 - VideoGamer.gr
Battlefield 1 Premium Pass
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Πληροφορίες για τα 4 DLC του Battlefield 1

Η DICE και η EA αποκάλυψαν τα περιεχόμενα του Premium Pass του Battlefield 1, το οποίο θα προσφέρει το υλικό δύο εβδομάδες νωρίτερα από τους κανονικούς παίκτες.

Το Premium Pass περιλαμβάνει πρόσβαση στα τέσσερα DLC packs του παιχνιδιού: They Shall Not Pass, In the Name of the Tsar, Turning Tides και Apocalypse. Συνολικά, οι παίκτες θα αποκτήσουν 16 νέους multiplayer χάρτες, 20 νέα όπλα, νέα elite classes και 14 Superior Battlepacks.


They Shall Not Pass

Battlefield 1 Premium Pass

Ο Γαλλικός Στρατός μπαίνει στη μάχη για να υπερασπιστεί την πατρίδα του. Μάχες σώμα με σώμα και τεράστιες μάχες με τανκ σας περιμένουν στο Δυτικό Μέτωπο.


In the Name of the Tsar

Battlefield 1 Premium Pass

Μπείτε στο μεγαλύτερο μέτωπο του πολέμου με τον Ρωσικό Στρατό και πολεμήστε σε χιονισμένα φαράγγια και στο παγωμένο αρχιπέλαγος σε τέσσερις νέους χάρτες.


Turning Tides

Battlefield 1 Premium Pass

Πάρτε μέρος σε μάχες σε ξηρά και θάλασσα και συμμετέχετε στις επιχειρήσεις όπως οι Zeebrugge Raid και Gallipoli Offensive καθώς και πολλές ακόμη.


Apocalypse

Battlefield 1 Premium Pass

Υπερβάλλετε εαυτόν στις πιο γνωστές μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κατακτήστε αμφισβητήσιμα εδάφη με θηριώδη εργαλεία και μοναδικά όπλα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Battlefield 1

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016