Η Ubisoft ανακοίνωσε και έδωσε λεπτομέρειες για το post-launch υλικό του Ghost Recon: Wildlands, το οποίο περιλαμβάνει το season pass.

Ίσως το πιο σημαντικό που ανακοινώθηκε είναι η προσθήκη ενός PvP mode, με τη μορφή free update. Η εταιρεία το περιγράφει ως μια "tactical class-based μάχη ομάδων των 4 παικτών". Επιπλέον πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμη, όμως αναμένουμε σύντομα περισσότερα για το νέο αυτό mode.

Επίσης, το παιχνίδι θα λάβει 2 μεγάλα expansions, τα οποία οι κάτοχοι του season pass, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια εβδομάδα νωρίτερα. Στο πρώτο, με όνομα Narco Road, θα πρέπει να εισχωρήσετε σε μια συμμορία λαθρεμπόρων και να την νικήσετε εκ των έσω, ενώ θα έχετε πρόσβαση σε έναν μεγάλο αριθμό νέων οχημάτων. Το δεύτερο, με όνομα Fallen Ghosts, θα λαμβάνει χώρα αμέσως μετά την κατάρριψη του ελικοπτέρου σας και στον αγώνα για επιβίωση την στιγμή που μια ομάδα εκπαιδευμένων μισθοφόρων σας κυνηγάει.

Τέλος, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις αποστολές Unidad Conspiracy και στο Peruvian Connection πακέτο, με μία αποστολή και  κάποια gear patches. Όπως και στα περισσότερα season pass, θα λάβετε και αποκλειστικά packs εξοπλισμού, νέα οχήματα καθώς και permanent 5% XP boost και ένα limited 50% για δύο ώρες.

Το Ghost Recon: Wildlands κυκλοφορεί για PS4, PC και Xbox One στις 7 Μαρτίου.