Η πλειοψηφία των πρώτων Backwards Compatible παιχνιδιών στο Xbox One είναι Xbox Live Arcade τίτλοι - VideoGamer.gr
Σχεδόν οι μισοί Xbox One κάτοχοι 'παίζουν' backwards compatible παιχνίδια! - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η πλειοψηφία των πρώτων Backwards Compatible παιχνιδιών στο Xbox One είναι Xbox Live Arcade τίτλοι

Η Microsoft αποκάλυψε την λίστα με τα Xbox 360 παιχνίδια που θα δούμε στο Xbox One μέσω του Backwards Compatibility. Η λίστα περιλαμβάνει 104 τίτλους, με την πλειοψηφία τους να προέρχονται από το Xbox Live Arcade.

Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, θα υπάρχουν γνωστοί AAA τίτλοι όπως Fable 2, Fallout 3, Mirror’s Edge και South Park: The Stick of Truth, όμως θα περιέχονται και άλλοι τόσοι XLA τίτλοι όπως τα Ride Turbo, Phantom Breaker: Battle Grounds και Monday Night Combat. Καταμετρώντας την πλήρη λίστα βρίσκουμε 29 κυκλοφορίες Xbox 360 με τις υπόλοιπες 75 να είναι από το Xbox Live Arcade.

xbox_one_backwards[1]

Φυσικά η Microsoft μας διαβεβαίωσε πως στη συνέχεια θα προστεθούν πολλοί blockbuster τίτλοι, στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται τα Halo Reach, Halo Wars, Call of Duty: Black Ops και η τριλογία BioShock. Επιπλέον, όλα τα μελλοντικά Games with Gold του Xbox 360 θα είναι συμβατά με Xbox One.

Το Backwards Compatibility θα γίνει διαθέσιμο χωρίς κάποια χρέωση σε όλους τους χρήστες του Xbox One, μαζί με την κυκλοφορία του Νέου Xbox One Experience αυτή την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.