Πιθανή επιστροφή του Cyberpunk 2077 στο Playstation Store - VideoGamer.gr
01f44800 921f 11eb bfaf b64ce9d0b5ad.cf
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πιθανή επιστροφή του Cyberpunk 2077 στο Playstation Store

To Cyberpunk 2077 είχε την ευκαιρία να είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς αλλά εν τέλη δεν το κατάφερε καθώς ο τίτλος ήταν καταστροφή σε πολλά πράγματα τα οποία εν μέρη μέχρι τώρα έχουν βελτιωθεί σε ένα βαθμό. Φυσικά ο τίτλος ακόμη εξακολουθεί να έχει προβλήματα παντού όμως σίγουρα δεν είναι όπως ήταν στο launch. Από εκεί και πέρα όπως μπορεί να θυμάστε λόγω των προβλημάτων ο τίτλος είχε αφαιρεθεί από το Playstation Store για όλους αυτούς τους λόγους και επειδή στις εκδόσεις PS4 και Xbox One είχε πολύ κακές κριτικές

Λίγους μήνες μετά λοιπόν η όλη κατακραυγή του τίτλου έχει κατά κάποιο τρόπο σωπάσει και πλέον σύμφωνα με τις φήμες ο τίτλος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο Playstation Store. Ο ίδιος ο Michal Nowakowski είπε πως πολλά προβλήματα του τίτλου διορθώθηκαν με το τελευταίο patch 1.2 και αυτό σίγουρα είναι κάτι θετικό για το παιχνίδι. Όμως τον πρώτο λόγο σε όλο αυτό θα τον έχει ο ίδιος ο Jim Ryan καθώς έχει πει πως το παιχνίδι θα επιστρέψει στο PSN μόνο και όταν είναι διορθωμένο πλήρως.

Cyberpunk 2077 01

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ