Πιο φθηνή έκδοση στο Xbox Game Pass; - VideoGamer.gr
K53QrcbfKiWqCDR9AqV6Eg
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πιο φθηνή έκδοση στο Xbox Game Pass;

Το Xbox Game Pass είναι κάτι που ξεκίνησε ως ιδέα από την Microsoft όπως μετά εξελίχθηκε σε κάτι τεράστιο και αυτοδύναμο χωρίς να έχει κάποιο σοβαρό ανταγωνισμό. Η Microsoft φαίνεται πως κάνει συνεχώς σκέψεις στο πως μπορεί να το κάνει ακόμη πιο δυνατό και και φιλικό προς τους χρήστες του με την Microsoft να έχει στα σκάρια ένα ακόμη πακέτο τύπου family plan που θα είναι ακόμη πιο οικονομικό.

Αυτό φαίνεται τουλάχιστον από την απάντηση που έδωσε ο Phil Spencer σε σχόλιο για το αν έχουν κάτι τέτοιο υπόψη τους. Η απάντησή του όπως θα δείτε και εσείς ήταν αρκετά θετική με τον ίδιο να λέει πως κάτι τέτοιο το έχουν στα υπόψη τους όπου ουσιαστικά μια συνδρομή θα μπορεί να καλύψει μερικούς χρήστες όπως κάνει και το Spotify και άλλες υπηρεσίες. Μέχρι στιγμής υπάρχει η επιλογή του Home Xbox που επιτρέπει την συνδρομή να μοιραστεί σε δύο κονσόλες. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε και μια αλλαγή σε αυτό.

Αυτό είναι σίγουρα κάτι το οποίο θα φέρει ακόμη περισσότερους χρήστες στην υπηρεσία Game Pass της Microsoft. Αν ακόμη δεν ξέρεις τι είναι το Xbox Game Pass τότε μπορείς να δείς το παρακάτω βίντεο να πάρεις μια ιδέα.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ