Πιο ανανεωμένο το Career Mode του FIFA 21 - VideoGamer.gr
fifa 21 preordini attivi amazon prezzi standard champions ultimate edition v6 452894
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πιο ανανεωμένο το Career Mode του FIFA 21

Το Career Mode έρχεται για ακόμη μαι φορά στο FIFA 21 με το εν λόγω mode να είναι ακόμη πιο ανανεωμένο από την περσινή χρονιά και όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω trailer έχουμε και τις νέες και πιο ανανεωμένες λειτουργίες από το εν λόγω mode.

Interactive Match Sim

Αυτό ουσιαστικά είναι ένα ανανεωμένο Match Simulator όπου  θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα στοιχεία του αγώνα και να κάνουμε φυσικά όποια αλλαγή θέλουμε κατά τη διάρκειά του. Εκτός από αυτό θα μπορούμε να μπούμε μέσα στο παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή.

Revamped Groth System

Σύστημα ανάπτυξης των παικτών στο παιχνίδι.

Match Sharpness

Εδώ ουσιαστικά έχουμε ένα νέο σύστημα στο παιχνίδι όπου ουσιαστικά θα δίνει την δυνατότητα σε ένα παίκτη να επέμβει σε μια κρίσιμη στιγμή σε έναν αγώνα.

Activity Management System

Το εν λόγω σύστημα έρχεται να μας κάνει να διαχειριστούμε τους χρόνους της ομάδας σχετικά με τη προπόνησή της και όχι μόνο βέβαια. Όλο αυτό βέβαια για να δούμε πόσο θα ξεκουράζονται οι παίκτες αλλά και πως θα επιδρά την ψυχολογία τους.

Enhanced Opposition AI

Μεγάλη αναβάθμιση φαίνεται πως έχει υποστεί επίσης το AI του παιχνιδιού καθώς παίκτες θα σκέφτονται την επόμενη κινησή σας και θα κοιτάζουν πως θα την αποτρέπουν.

New Initial Set-Up Options

H εν λόγω δυνατότητα ουσιαστικά θα μας παρέχει μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση με τα Authentic Transfers για να φτιάξουμε την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

FIFA 21

Για: Google Stadia, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020