Περιορισμένο το απόθεμα σε PS5 και Xbox Series X το 2021 - VideoGamer.gr
J5NGOFCXYBGRJKQQ6MLNNCCJMI
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Περιορισμένο το απόθεμα σε PS5 και Xbox Series X το 2021

Το 2021 έχει μπει τον Φεβρουάριο να έχει σχεδόν μπει και ο κόσμος ακόμη να μην έχει στα χέρια του την νέα πολυπόθητη κονσόλα και με τις δύο εταιρείες Sony και Microsoft να μην είναι βέβαιες για το αν θα καλυφθούν όλοι όσοι επιθυμούν την κονσόλα τους μέχρι το τέλος του 2021.

Αρχικά όπως είπαμε μπαίνουμε στο Φεβρουάριο και δεν υπάρχει απόθεμα σε κανένα μαγαζί μέχρι στιγμής που να έχει σε ράφι κάποιο PS5 ή Xbox Series X. Μάλιστα ακόμη βρισκόμαστε στην διαδικασία όπου μερικοί παίρνουν στα χέρια τους την κονσόλα που έχουν κάνει pre-order σχεδόν 2 μήνες πριν. Πιο συγκεκριμένα η Microsoft είπε πως το 2021 για την διάθεση του Xbox Series X θα είναι γενικά μια δύσκολη χρονιά καθώς η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που περίμεναν αλλά και από αυτή που μπορεί να καλύψει η παραγωγή με αποτέλεσμα να μην είναι βέβαιο για το αν θα καλυφθούν όλοι.

Φυσικά αυτό μπορεί και να αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες οπότε μένει να δούμε στο μέλλον. Η Sony από την πλευρά δεν έχει προβεί σε τέτοιου είδους ανακοίνωση όμως μπορούμε να φανταστούμε πως κάπως παρόμοια τα πράγματα θα είναι και για το PS5 καθώς και η Sony έχει πει πως τα πράγματα είναι δύσκολα για το πρώτο 6μηνο του χρόνου. Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα σύμφωνα με αναφορές το έχει ακόμη η Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ