Παρουσίαση της Camille, της νέας champion για το League of Legends! - VideoGamer.gr
camille
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Παρουσίαση της Camille, της νέας champion για το League of Legends!

Η Riot, μετά από αρκετό καιρό που μας είχε γνωστοποιήσει την προσθήκη ενός νέου champion με το όνομα Camille, προχώρησε σήμερα στην πλήρη παρουσίαση του νέου χαρακτήρα για το League of Legends. Η νέα champion, λοιπόν μοιάζει εντυπωσιακή και ιδιαίτερα φονική!

camille-196920

Abilities για την Camille που συνθέτουν έναν ιδιαίτερα ‘σκοτεινό’ champion για το League of Legends!

Το σύντομο εισαγωγικό σημείωμα για την Camille αναφέρει ότι είναι μία μυστική πράκτορας που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη στο Piltover. Η αίσθηση του καθήκοντος που την διακατείχε οδήγησε τους Steel Shadow να μεταμορφώσουν το σώμα της στην απόλυτη μηχανή θανάτου, η οποία είναι τόσο ακριβής στις κινήσεις της όσο και φονική. Σαν primary role, η Camille προστίθεται στους υπόλοιπους fighters οι οποίοι υπάρχουν στο League of Legends, με την passive ability της (Adaptive Defenses) να της χαρίζει προστασία από τις βασικές επιθέσεις των αντιπάλων στους οποίους επιτίθεται, δημιουργώντας μία ασπίδα, η διάρκεια της οποίας αυξάνεται με βάση την μέγιστη τιμή HP της.

Οι υπόλοιπες επιθέσεις του νέου champion για το League of Legends χαρακτηρίζονται από μία έμφαση στο σωστό timing, το οποίο μπορεί να αποβεί σωτήριο ή μοιραίο σε πολλές περιπτώσεις. Η Q της προκαλεί επιπλέον physical damage ενώ δίνει το επιπλέον όφελος movement speed για την Camille. Αν οι παίκτες είναι υπομονετικοί, τότε το δεύτερο χτύπημα της επίθεσης Precision Protocol θα προκαλέσει επιπλέον ζημιά, η οποία εν μέρει μεταφράζεται σε true damage. Η W της Camille (Tactical Sweep) αποτελεί την ιδανική επίθεση για να προκαλέσετε ζημιά σε πολλούς στόχους ταυτόχρονα, καθώς η συγκεκριμένη champion μαζεύει ενέργεια την οποία απελευθερώνει σε ένα blast σε σχήμα κώνου. Όσοι αντίπαλοι πιαστούν στην επίθεση αυτή υποφέρουν από μία σημαντική μείωση της ταχύτητάς τους, ενώ ταυτόχρονα η Camille αναπληρώνει HP. Η Ε της (Hookshot/Wall Dive) χωρίζεται σε δύο στάδια, καθώς η Camille απελευθερώνει έναν γάντζο, ο οποίος την ωθεί προς τα μπροστά εφ΄όσον χτυπήσει σε τοίχο. Εκεί υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για δεύτερο cast (Wall Dive) το οποίο θα προκαλέσει stun σε όλους τους αντιπάλους στην ευρύτερη περιοχή και θα προκαλέσει στην ίδια μία επιπλέον ενίσχυση της κίνησής της.H R της Camille είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και ακούει στο όνομα Hextech Ultimatum. Η συγκεκριμένη champion φυλακίζει μέσα στο Ultimatum τον αντίπαλο champion, πετώντας μακριά τους υπόλοιπους. Ο αντίπαλος δεν μπορεί να ξεφύγει ενώ βρίσκεται σε λειτουργία η συγκεκριμένη κίνηση, ενώ η Camille προκαλεί επιπλέον magic damage.

camille

Σύμφωνα με την Riot, η Camille αποτελεί τον ιδανικό champion για 1vs1 solo lane, χάρη στην ιδιαίτερη κίνησή της και την δυνατότητά της να ξεφεύγει από τους αντίπαλους champions όταν αυτοί αποφασίσουν να την καταδιώξουν. Ωστόσο, όπως όλοι οι champions που απαιτούν ακρίβεια κινήσεων και κατάλληλο timing, δεν είναι εύκολη στον χειρισμό για παίκτες οι οποίοι δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία στο League of Legends. Επίσης, εφ’όσον η passive ability της Camille βασίζεται στο maximum HP της, αυτό την κάνει περισσότερο αποτελεσματική σε solo fights παρά σε ένα team fight όπου ένα αντίπαλο ADC μπορεί εύκολα να την εξοντώσει.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό video για τις ικανότητες του νέου champion για το League of Legends. Εσείς έχετε δοκιμάσει την Camille και αν ναι, πώς σας φαίνεται;

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

League of Legends

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/06/2010