Παράπονα με την Power Armor Edition του Fallout 76 - VideoGamer.gr
c2578e0e 6454 4882 9a86 c22a956cb505 Fallout76PowerArmorEdition
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Παράπονα με την Power Armor Edition του Fallout 76

To Fallout 76 κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό με το παιχνίδι να έχει πολλά προβλήματα και ο κόσμος να είναι απογοητευμένος από την λόγω κυκλοφορία και με όλο το δίκιο φυσικά για τον λόγο ότι ο τίτλος έχει πολλά προβλήματα αλλά και πολλά λάθη.

Παράπονα φαίνεται να έχει η εταιρεία και από την Power Armor Edition του τίτλου και το κύριο πρόβλημα να είναι η υποτιθέμενη duffle bag που μας είχε υποσχεθεί η εικόνα από την πρώτη εικόνα που είχαμε πάρει. Όπως βλέπεται και εσείς η εικόνα δείχνει μια αρκετά καλής ποιότητας duffle bag όμως εν τέλη αυτό που είχε η συλλεκτική ήταν μια χαμηλής ποιότητας τσάντα που δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με την εικονιζόμενη. Η Bethesda παραδέχεται το ότι η εικονιζόμενη duffle bag ήταν για προώθηση της συλλεκτική και πολύ ¨ακριβή” για να γίνει πραγματικότητα.

Για να αποζημιώσει τους κατόχους της εν λόγω συλλεκτικής λοιπόν η εταιρεία έδωσε 500 Atoms για της in-game αγορές. Βέβαια αυτό δεν είναι κάτι μπροστά στην κοροιδία που υπάρχει πίσω από το όλο θέμα. Μάλιστα η απάντηση σε έναν κάτοχο της εν λόγω συλλεκτικής ο οποίος έκανε παράπονα ήταν, ”Λυπούμαστε που δεν είστε ευχαριστημένος από την εν λόγω τσάντα. Η εικονιζόμενη τσάντα ήταν η πρωτότυπη και αρκετά ακριβή. Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε κάτι για αυτό”.

Μένει να δούμε κατά πόσο θα περάσει έτσι μια απάντηση όπως αυτή.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ