Το Call of Duty: Blackout mode του Black Ops 4 έλαβε ένα μακροσκελές gameplay trailer, προσφέροντας στους παίκτες την πρώτη σωστή ματιά στην προσπάθεια του παιχνιδιού για μια battle royale εκδοχή.

Η beta του Blackout θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου για τους παίκτες του PlayStation 4, ενώ οι παίκτες PC και Xbox One θα μπουν στη δράση τέσσερις μέρες αργότερα. Θα υποστηρίξει έναν επιβλητικό αριθμό 80 παικτών, περισσότερο από το αντίπαλο Battlefield V's Firestorm battle royale mode.

Το Blackout φαίνεται ευχάριστο, όπως ένας battle royale τίτλος. Υπάρχουν gunfights, ελικόπτερα, εκρήξεις, αγκίστρια, μαχαίρια ακόμη ζόμπι.

Η Treyarch επιβεβαίωσε πρόσφατα μια σειρά πρόσθετων λεπτομερειών σχετικά με το Black Ops 4, συμπεριλαμβάνοντας το battle royale mode, μαζί με το γεγονότος ότι δεν θα διαθέτει cross-play και δεν μπορεί να χτυπήσει τα 60fps.

Το Call of Duty: Το Black Ops 4 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PS4, PC και Xbox One. Σε αντίθεση με προηγούμενες καταχωρίσεις στη σειρά FPS, το επόμενο Call of Duty δεν θα διαθέτει μια σωστή single-player εμπειρία.