Σε μερικές ημέρες το Nintendo Switch θα κλείσει δύο μήνες στην αγορά και αρκετός είναι ο κόσμος που αναρωτιέται για τις πωλήσεις κονσόλας. Πρόσφατα μάθαμε ότι κοντά ένα εκατομμύριο έχει πετύχει στις ΗΠΑ χωρίς όμως να έχουμε ένα νούμερο με τις πωλήσεις παγκοσμίως.

Σύμφωνα λοιπόν με στατιστικά τα οποία προέρχονται από το Superdata λέγεται πως οι συνολικές πωλήσεις του Nintendo Switch μέχρι στιγμής είναι πάνω από 2.4 εκατομμύρια χωρίς φυσικά αυτά τα νούμερα να είναι επίσημα. Εμείς είχαμε πει πως θα είναι πάνω από 2 εκατομμύρια όπως μπορεί να θυμάστε πριν από λίγες μέρες οπότε πιστεύουμε πως κάπου εκεί ενδέχεται να είναι το νούμερο.

Η ίδια εταιρεία υποστηρίζει ότι η κονσόλα μέχρι τέλη του 2017 θα έχει πουλήσει συνολικά από 5 έως 7 εκατομμύρια κονσόλες. Με την κυκλοφορία του Mario Kart 8 Deluxe Edition μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά και την κυκλοφορία του Splatoon 2 τον Ιούλιο σίγουρα θα έχουμε πολλές ακόμη πωλήσεις για την κονσόλα.

Τέλος μένει φυσικά να δούμε και κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία πάνω σε αυτό το θέμα καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που αναρωτιέται να μάθει.

Nintendo-Switch-