Το Overwatch δεν θα είναι free-to-play - VideoGamer.gr
goo02.4Z86z
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το Overwatch δεν θα είναι free-to-play

Στην BlizzCon, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαμε νέα για το επερχόμενο FPS της Blizzard. Οι νέες πληροφορίες ήταν πολλές για το Overwatch και αρκετά σημαντικές.

Αρχικά μάθαμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι free-to-play, όπως πολλοί υπολόγιζαν. Θα έρθει σε τρεις εκδόσεις, την απλή, την Origins Edition και την Collector’s Edition.H απλή έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει 21 ήρωες, με την Origins να προσθέτει σε αυτό 5 επιπλέον Origin Skins καθώς και ψηφιακά δώρα για άλλα παιχνίδια της Blizzard. Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει όλα τα προηγούμενα συν το soundtrack του παιχνιδιού, ένα art book και ένα αγαλματίδιο του Soldier: 76.

soldier-76-screenshot-002.3tWQu

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν είναι οι εξής: 40$ για την απλή έκδοση, 60$ για την Origins και τέλος 130$ για την Collector’s. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι μόνο η Origins Edition θα είναι διαθέσιμη για τις κονσόλες. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι PS4 και Xbox One θα πρέπει να ξεκινήσουν με μεγαλύτερο ποσό από τους κατόχους PC. Μια εξίσου σημαντική πληροφορία σχετικά με τις κονσόλες από την BlizzCon ήταν και ότι το παιχνίδι δεν θα υποστηρίζει cross-platform παιχνίδι.

Επιπλέον μάθαμε και για 3 νέους χαρακτήρες του παιχνιδιού με τα ονόματα Genji, D.Va και Mei. Στην κυκλοφορία δόθηκε και ένα νέο trailer για το παιχνίδι σχετικά με την έκδοση Origins.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.