Το anniversary event του Overwatch ξεκινά στις 23 Μαΐου - VideoGamer.gr
Overwatch anniversary
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το anniversary event του Overwatch ξεκινά στις 23 Μαΐου

Η επίσημη σελίδα του Overwatch δημοσίευσε στο Facebook το παρακάτω βίντεο, προετοιμάζοντας όλους εμάς για το event που θα ξεκινήσει στις 23 Μαΐου με αφορμή τον 1 χρόνο κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Hype!

To βίντεο παρουσιάζει στιγμιότυπα  από προηγούμενα events του παιχνιδιού (summer games 2016, Year of the Rooster, event Χριστουγέννων), cosplay και δημιουργήματα της κοινότητας, video από τους voice actors των χαρακτήρων (Lucio, Sombra) καθώς και κομμάτια από τα cinematic trailer που είχε δημοσιεύσει η Blizzard πριν την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού. Είναι σαν ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ του παιχνιδιού ως τώρα, αφού περιέχει βίντεο από το τι συνέβαινε στο στούντιο της Blizzard την ημέρα της κυκλοφορίας μέχρι και από το νεώτερο event του παιχνιδιού, το King Row’s Uprising. 

Αν και η Blizzard δεν έχει πει τίποτα για μελλοντικό event ακόμη, το όλο hype που δημιουργεί με αυτό το trailer και οι προηγουμένως leaked εικόνες από lootboxes του anniversary event σχεδόν επιβεβαιώνουν το ότι θα υπάρξει.

overwatch anniversary

 

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016